Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (2.92 secunde)
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Colectionarea compulsiva de obiecte (CCO) reprezinta o colectionare excesiva de obiecte fara valoare, cum ar fi ziare sau gunoi, insotita de inabilitatea de a renunta la ele.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. ... La varsta de trei ani, C.B.
Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui. ... Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.
Edward Snowden, fostul salariat al National Security Agency (NSA), care a scandalizat in 2013, in urma publicarii unui mare numar de documente oficiale, care ar fi trebuit sa ramana secrete, a fost nu demult in atentia publica pentru un alt subiect ciudat:
OZN-uri de pe celalalt taram este o carte exceptionala scrisa de Dan D. Farcas si publicata de Teora.O sinteza deosebit de bogata, prezentand ipoteze originale si uneori socante privind legaturile dintre fenomenul OZN, religie, reincarnare si numeroase domenii ale paranormalului. ... OZN-urile vin de pe taramul mortilor?
Documentul Rockefeller de informare OZN (Autor: ... FARCAS) De-a lungul anilor 1990, miliardarul filantrop Laurance S. Rockefeller (1910-2004) a sponsorizat si a finantat o serie de proiecte legate de fenomenul OZN.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Fenomenul a insotit aparent omenirea de-a lungul intregii sale existente, lasand urme in legende, in basmele populare, in traditiile samanice, in religii, ca si in multe texte antice.
Cunoasterea, felinarul si elefantul care invita la o intelegere mai larga a multor fenomene, inclusiv OZN, si la o mai buna adecvare a instrumentelor de abordare.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
O multime de proiecte OZN ale militarilor (Autor:
Cum interpretam analizele pentru colesterol si trigliceride Pentru a sti cum sa interpretam analizele de colesterol si trigliceride este important sa intelegem in primul rand ce sunt colesterolul si trigliceridele. Controlul nivelului de colesterol este vital pentru sanatatea inimii.
Dezlipirea de retina. Cit e de periculos?
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Laura Ene, Medic Primar Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Expert DOC) In prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție si Boli metabolice, cu licența in Fiziokinetoterapie si studii de psihoterapie.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Din acest motiv este decis sa nu mai faca restructurari de personal in unitatea pe care o conduce. Conducerea societatii Apa-Canal a anuntat ca nu va accepta punerea in aplicare a unui plan de disponibilizare daca municipalitatea nu va renunta sa mai tina pe palme societatea Apaterm.
Motiunea simpla initiata de senatorii PSD si cei ai PRM, intitulata "Opriti privatizarea CEC" a fost respinsa cu 50 de voturi impotriva, 37 pentru si o abtinere.
google-analytics.com